17 Mayıs 2009 Pazar

Sürmene'den Muhteşem Veda - Taka

Muhteşem Veda
Tarih: 29.06.2008 08:48:58 (6189 okuma)




İKİ yıldır Trabzon’un Sürmene ilçesi kaymakamlığı yapan Eyüp Sabri Kartal onuruna verilen veda yemeğinin ardından Mersin Yenişehire uğurlandı.

Pazartesi günü ilçeden ayrılacak olan Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, Sürmene’de unutamayacağım günler yaşadığını belirterek herkese teşekkür etti.



Hancıoğlu Dinlenme Tesislerinde Kaymakam Eyüp Sabri Kartal onuruna verilen veda yemeğine komşu İlçe kaymakamları, Hakimler, Savcılar, dernek başkanları, eğitimciler, siyasetçi, idare amirleri ve iş adamları katıldı.



Katılanlar arasınsa Of ‘un Sürmene’nin ve Araklının Köklü ailelerinden olan Saraloğulları, Çakıroğulları, Çebiler, Seymenoğulları, Küçükali oğulları da katıldı. Yaklaşık iki yüz kişinin katıldığı veda yemeğinde kaymakam Eyüp Sabri Kartal’a, Belediye Başkanları, sivil toplum örgütleri ve spor kulübü başkanları tarafından hediyeler takdim edildi.



Duygulu anlarında yaşandığı veda yemeğine ataması Diyarbakır’ın Bağlar İlçesine yapılan Of Kaymakamı Mehmet Cengiz Yücedal bir konuşma yaparak meslektaşına övgüler yağdırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder