18 Mayıs 2009 Pazartesi

KULÜPLERARASI BÜYÜKLER (BAY-BAYAN) TÜRKİYE BADMİNTON ŞAMPİYONASI İLİMİZDE YAPILDI...

KULÜPLERARASI BÜYÜKLER (BAY-BAYAN) TÜRKİYE BADMİNTON ŞAMPİYONASI İLİMİZDE YAPILDI...

27-28 Mart 2009 tarihlerinde İlimiz Seyfi Alanya Spor Salonunda Yenişehir Kaymakamlığı ve Ceheetos'un Sponsorluğunda 19 Erkek Takımı,8 Bayan Takımının katıldığı müsabakalar sonunda ; Büyük Erkeklerde Ankara Ego Spor,Büyük Bayanlarda Ankara Büyükşehir Belediye Spor Birinci oldu.

Kategorilerinde İlk sırayı alan takımlar Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına katılma hakkını kazandılar.


Müsabakalar sırasında Yenişehir Kaymakamlığı,Yenişehir Kaymakamlığı sınırları içerisinde bulunan 40 Okuldan 800 öğrenciye Yenişehir Kaymakamı Sayın Eyüp Sabri KARTAL nezaretinde Badminton Federasyonu Başkanı Murat ÖZMEKİK ve Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri 2012 Olimpiyatlarına Sporcu Hazırlama Projesi Kapsamında Badminton Raketi,Tüy Top,File ve Badminton El Kitabından oluşan set dağıtttı.

Badminton Sporu'na verdiği büyük destekle takdir toplayan Yenişehir Kaymakamı Sayın Eyüp Sabri KARTAL bilindiği gibi Mersin'de 1000 adet Badminton Sahası Projesi ile İlimizde Badminton Sporu için büyük bir güvence olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder