29 Haziran 2009 Pazartesi

Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu Ziyareti

Tarih: 17.04.2008 08:50:48 (6274 okuma)
 

Devlet Bakanı Prof. Dr. Mustafa Sait Yazıcıoğlu memleketi Köprübaşı’nda dolaştı, bir dizi etkinliklere katıldı, halkla kucaklaştı.

Devlet Bakanı Prof. Dr. Mustafa Sait Yazıcıoğlu memleketi olan Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde dolaşarak bir dizi etkinliğe katıldı. Köprübaşı ilçesine gelen Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu’na AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu, Emekli Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Sait Hatipoğlu, AK Parti Bölge teşkilatlarının başkanları katıldı. Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu’nun Köprübaşı ziyaretinde kendisine karşılama töreni hazırlandı./haber_images/babaoca.jpg

 

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu Köprübaşı’na yapılan hizmetler hakkında Bakan Yazıcıoğlu’na bilgi verdi. Köprübaşı’nın genel durumu hakkında Köprübaşı’na vekaleten bakan Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal tarafından bilgilendirilen Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ve Trabzon Valisi Nuri Okutan Türk Telekom’un Köprübaşı’na kazandırdığı halka açık internet bilgi işlem merkezinin açılışını yaptılar.

 

Vali Recep Yazıcıoğlu Hastanesi 

 

Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu’nun Ağabeyi Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun adının verildiği ilçe hastanesini ziyaret etti. Köprübaşı Sağlık Grup Başkanı ve Başhekimi Davut Baltacı’tan hastane hakkında bilgi alan bakan hastanenin bakımlı oluşundan memnun kaldı. Bir süredir Köprübaşı’nda deneme üretimi yapan Milenyum Ayakkabıcılık Fabrikası’nı gezerek firma sahibi İsmail Balcı ile de görüşerek teknik elemanlardan bilgi aldı.

 

Köprübaşı Beşköy Beldesi Ziyareti/haber_images/acilis.jpg

 

1998 yılında yaşanan sel felaketinden sonra yeniden inşa edilmeye çalışılan Beşköy Beldesi’ni de ziyaret Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu Belediye Başkanı Mustafa Doğan ile görüşerek belde sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

 

Merhum Adnan Kahveci ve Vali Recep Yazıcıoğlu’nun sık sık ziyaret ederek konakladığı Kahve Düzü Dinlenme Tesisleri’nde yemek yiyerek halkla sohbet eden Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu tesislerin olduğu bölgenin asfaltlanmasının da sözünü verdi. Köprübaşı’nda ve Beşköy’de yoğun ilgi ile karşılanan Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Valisi Nuri Okutan, beraberindeki teşkilat başkanları ve belediye başkanları memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

Bakandan Sertifika

 

Köprübaşı Halk Eğitim Müdürlüğü’nce açılan ara eleman yetiştirme kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi. Halk Eğitim Müdürü Aydın Sancak’ın gayretleri ile 280 saatlik kaynak kursu ve 128 saatlik Oksigaz kursunu başarı ile bitiren 25 kursiyer devlet Bakanı Yazıcıoğlu tarafından tebrik edildi.

 

Baba Ocağında Duygulu Anlar

 

Köprübaşı ve Beşköy ziyaretinden sonra baba ocağını da unutmayan Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu duygulu anlar yaşadı. Trabzon Valisi Nuri Okutan’ın da özel ilgi gösterdiği Recep ağabeyim diye yad ettiği merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun ve Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu’nun doğduğu evi adım adım gezerek inceledi. Halen orada yaşayan komşu ve akrabalarını da ziyaret eden Devlet Bakanı Mustafa Sait yazıcıoğlu büyüklerinin mezarlarını da ziyaret ederek fatiha okumayı ihmal etmedi.

Haberin devamı gazeteniz 'da

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder