11 Ocak 2009 Pazar

Bakan Tüzmen’e Rakip Kaymakam - Karadeniz gazetesi-26/7/2005

Bakan Tüzmen’e Rakip Kaymakam - Karadeniz gazetesi haberi 26/7/2005

BESIKDÜZÜ – Sportmen kisiligi ile taninan, Besikdüzü kaymakami Eyüp Sabri Kartal, Besikdüzü Adacik Mahallesi-Pirinçlik mevkiinde bulunan belediye plajindan yüzerek, Çarsibasi sahiline ulasti.
Yaklasik dört saat süren yüzme sonucunda; Çarsibasi sahiline ulasan Kaymakam Eyüp Sabri Kartal, performansiyla dikkatleri üzerine çekerken, merhum vali Recep Yazicioglu ve bakan Kürsat Tüzmen’den sonra, sporcu kisiligi ile öne çikan bir kaymakam olmayi basardi.
Daha önce badminton, yüzme gibi spor dallariyla ugrastigini ve spora büyük önem verdigini kaydeden kaymakam Kartal, bu özelligi ile takdir kazaniyor.
20 Mayis 2000 tarihinde Besikdüzü’nde meydana gelen deniz faciasi sonrasinda herkesin yüzme ögrenmesi gerektigini her seferinde dile getiren Kaymakam Eyüp Sabri Kartal’in bu konuda gerçeklestirdigi çalismalari takdire sayan. Bu yil, okul müdürlerini toplayarak, ögrencilerin yüzme ögrenmeleri için 100.yil yüzme havuzundaki kurslara katilmalarini saglayan Kartal, okullarda velileri ikna ederek; yüzlerce ögrencinin yüzme ögrenmesini saglamisti.

Erzincan'da Akbulut tesislerinde kaydıktan sonra dinlenme amaçlı kükürlü menba suyu havuzuna girilmesi enstantanesi. Olay -38 derecede Erzincan'da gerçekleşiyor.

Müthiş dinlendirici bir vak'a.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder